Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn visie en aanpak

We weten allemaal dat een gezond voedingspatroon een basis is voor een goede gezondheid. Dit is echter niet het enige wat belangrijk is om fysiek en mentaal gezond te zijn. Naast het hebben van een gezond voedingspatroon is het ook belangrijk om dagelijks voldoende lichaamsbeweging te krijgen, een goede balans te hebben tussen inspanning en ontspanning en om een positieve mindset te hebben. Als één of meerdere van deze factoren uit balans is, dan raakt jouw lichaam ook uit balans.

Het behalen van een doel begint met helder krijgen waaróm je iets wil bereiken, een plan van aanpak maken, de nodige aanpassingen doen en uiteindelijk komt het aan op doorzettingsvermogen. Voor veel mensen is het echter makkelijker gezegd dan gedaan, om veranderingen in te passen in hun dagelijks leven. En als dit al lukt, om dit vervolgens ook vol te houden. Als coach ondersteun en begeleid ik jou hierin. Ik help jou op weg naar een optimale fysieke en mentale gezondheid zodat jij je weer energiek en gelukkig gaat voelen. Kortom, een holistische benadering en aanpak.

Mijn begeleiding is diepgaand en doeltreffend. Als holistisch transformatiecoach kijk ik naar de fysieke én mentale klachten die jij ervaart en daar pas ik mijn advies gericht op aan. Dit zijn zowel voeding- en leefstijladviezen alsmede adviezen gericht op mindset / bewustzijn. Onze mind is namelijk onlosmakelijk verbonden met ons lichaam. Onze mindset is van grote invloed op onze fysieke gezondheid. Als jij een gedachtepatroon hebt met veel negativiteit, oordelen en belemmerende overtuigingen, dan zorgt dat voor stress en dit resulteert in een verstoring in de energiehuishouding. Ziekte ontstaat wanneer de energie niet meer vrij kan stromen. Negatieve emoties spelen een belangrijke rol bij het ontstaan van deze blokkades. Ben je bewust van je lichaam, geest, emoties en spirituele verbondenheid. Daardoor krijg je inzicht in je gedrag, gevoelens, gedachten, normen, waarden & overtuigingen. 

Neurowetenschappers hebben al enige tijd bewezen dat de mens 95% in zijn leven vanuit onderbewuste herinneringen in patronen leeft en deze blijft herhalen. Zonder ‘de bewuste verbinding’ met je lichaam en geest te voelen saboteert de mind onze emoties en lichaam door het ‘stress reactie systeem’ te initiëren. Deze dagelijkse stress voelen we heel de dag en houden we ook in stand in onze levensstijl. Zolang jij je niet bewust bent van wat voor effect je gedrag heeft op je lichaam en geest kun je deze levensstijl ook niet aanpassen. De focus ligt bij mij daarom ook op de positieve bekrachtiging van JOU als individu. De signalen van je onderbewustzijn worden hiermee opnieuw geactiveerd in je lichaam.
Je ‘voelt’ dus weer beter en sterker hoe jij in je lichaam zit en neemt weer de controle over jouw eigen lichaam, geest, emoties en dus leven.

HIER kun je meer lezen over mijn aanbod van diensten.