Access Bars

Rust in je hoofd, meer energie en minder klachten

 • Ervaar je veel stress en pieker je veel?
 • Loop je over van dingen die je constant moet?
 • Voel je je vermoeid / burned-out?
 • Heb je last van stemmingswisselingen / depressieve gevoelens?
 • Ervaar je angst- / paniekaanvallen?
 • Heb je veel zorgen omtrent je relaties, financiën, werk?
 • Heb je fysieke klachten en lijkt hier maar geen verbetering in te komen?
 • Heb je een zwakke weerstand en ben je vaak ziek?
 • Heb je weinig zelfvertrouwen?
 • Zou je meer geluk en overvloed willen aantrekken in jouw leven?

Als jij jezelf herkent in één of meerdere punten dan is een Access Bars® behandeling een zeer waardevolle bijdrage aan jouw leven! 


Wat is
 Access Bars®?
De ‘Bars’ zijn 32 punten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc. Op deze punten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context. Access Bars® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. Onze mindset is van grote invloed op onze fysieke gezondheid. Als jij een gedachtepatroon hebt met veel negativiteit, oordelen en belemmerende overtuigingen, dan zorgt dat voor stress en dit resulteert in een verstoring in de energiehuishouding. Ziekte ontstaat wanneer de energie niet meer vrij kan stromen. Negatieve emoties spelen een belangrijke rol bij het ontstaan van deze blokkades.
Een Access Bars Sessie wordt ook wel het Anti Blokkeer Systeem voor lichaam en geest genoemd.
De “Ctrl-Alt-Delete” knop voor hoofd en lijf.

Hoe werken de Bars®?
Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken en een energy-pull te doen breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en jou niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Dit valt te vergelijken met een defragmentatie van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken. Wanneer je je harde schijf opschoont kun je je voorstellen dat er meer ruimte is voor alle andere programma’s die op je harde schijf draaien. Hierdoor ontstaat meer overzicht, ruimte en rust.
De Bars worden ook wel als een detox voor lichaam en geest gezien.

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?
Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen. Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van ‘Beta’, via ‘Alpha’ en ‘Theta’, naar ‘Delta’ bewegen. Dit is de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase. Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen (het onderbewustzijn).

                           

Wat kan ik van een Bars sessie verwachten?
Voordat we beginnen met een sessie ga ik met je in gesprek over waar jij tegenaan loopt in je leven en wat je uit de sessie hoopt te halen. Daarbij vertel ik je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. Daarna gaan we beginnen met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen, met je kleren aan, onder een deken op een massagetafel. In wisselende combinaties zullen alle 32 punten op je hoofd licht aangeraakt worden. Wanneer de sessie afgelopen is drinken we nog even een kopje koffie / thee / water, kun je met mij je ervaring delen en krijg je van mij een extra inzicht / boodschap door middel van een mooie Orakelkaart.

De investering voor een Access Bars behandeling is:

 • één sessie van 60 min. €60,-
 • strippenkaart 3 x 60 min. €155,-
 • strippenkaart 5 x 60 min. €240,-

Ervaringen
De meeste mensen ervaren direct na de behandeling al meer rust en ruimte in hun hoofd en lijf. Er worden daarnaast ook goede resultaten behaalt op gebied van het verminderen van stress, depressie, angsten, piekeren en AD(H)D klachten. Het bevordert de slaap, zorgt voor ontspanning in lichaam en geest, het creëert meer mogelijkheden voor jou en je zal meer plezier, geluk en overvloed gaan ervaren.
Enkele ervaring van mijn klanten:

“Ik heb me in mijn hele leven nog nooit zo ontspannen gevoeld! Mijn lijf ging overal tintelen!”
“Ik voel me rustiger, minder gestrest en ik slaap na jaren eindelijk weer goed!”
“Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug!”
“Ik durf  weer meer mezelf te zijn en meer ruimte voor mezelf in te nemen!”
“Ik voel me heel energiek, lichter en ik zie minder problemen. Echt fijn!”
“Afvallen lukte mij nooit, totdat ik dankzij deze behandeling mijn overtuigingen over mijn lijf ging loslaten!”
“Ik voel me bevrijd van angsten, twijfels en beperkingen!”


Met deze behandeling heb jij op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad, in het beste geval kan jouw leven positief veranderen!

Ben jij er ook klaar voor om alles wat jou niet meer dient los te gaan laten en een nieuwe realiteit voor jezelf te creëren, waarin alles je toekomt met gemak, vreugde en glorie? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.