Coachingstraject

Ik werk met een coachingstraject met de duur van 3 maanden, welke ik “Ctrl-Alt-Delete” heb genoemd.
Ctrl-Alt-Delete staat voor: We gaan zorgen dat je de controle over je gezondheid terugkrijgt, door aanpassingen aan te brengen in jouw voedingspatroon, leefstijl en bewustzijn en we gaan jouw oude  (voedings-)gewoonten en belemmerende gedachtepatronen deleten, zodat er ruimte ontstaat voor een nieuwe realiteit.

Wat krijg je tijdens dit traject:
♥ persoonlijk afgestemd voedingsadvies incl. weekmenu’s
♥ online live stream workouts
♥ meditaties en ontspanningsoefeningen
♥ een Access Bars behandeling
♥ oefeningen/opdrachten
♥ persoonlijke coaching
♥ maandelijks 1-op-1 evaluatiegesprek
♥ tussentijds contact per e-mail / telefoon

De interactie tussen sport, mindset, persoonlijke ontwikkeling, voedingsadvies & spirituele begeleiding zorgt voor een verbonden aanpak waarin je als mens helemaal wordt gezien. Ik creëer een brug tussen de westerse en oosterse cultuur en kennis, het ‘holistisch werken’. 

3 maanden lang ben ik jouw persoonlijke coach, jouw luisterend oor, jouw motivator en jouw stok achter de deur. Dit traject is geheel online te volgen m.u.v. de Access Bars behandeling. De investering voor dit traject bedraagt €349,- (exc. BTW).

Waarom een traject en geen losse consulten? Met een traject heb je een grotere stok achter de deur t.o.v. losse coachingsessies en weten wij beiden direct waar we aan toe zijn. We spreken bij aanvang de data af wanneer we de tussentijdse evaluatiegesprekken hebben, wanneer we de meditaties / workouts doen en wanneer je de weekmenu’s ontvangt. Zo is er regelmaat, kun je alles goed inplannen en kun je meer consistent zijn. Resultaat is er alleen wanneer je er volledig voor gaat en consistent bent. Mocht je tussentijds vastlopen, je motivatie kwijt zijn, de neiging hebben om op te geven dan ben ik er om je te helpen je focus terug te krijgen en je op het juiste pad te houden!

Wil jij de regie over je gezondheid terug en spreekt mijn visie en aanpak jou aan? Kun jij een stok achter de deur gebruiken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om een (online) kennismakingsgesprek in te plannen. Wie weet ziet jouw leven er dan over 3 maanden heel anders uit! Dat gun ik jou!